Reconditioneren kleding

Herstellen van geimporteerde partijen kleding

Als uw kleding in het buitenland gemaakt wordt, heeft het een lange reis gemaakt per vrachtwagen, zeecontainer of luchtvracht.

Soms blijkt de kleding die u in het buitenland heeft laten produceren bij aankomst toch niet aan uw specificaties of verwachtingen te voldoen. Het is dan handig en voordelig om met A-rola in Amsterdam in zee te gaan. U heeft immers direct contact met ons en hoeft uw kleding niet terug te sturen.

Bij A-rola brengen wij de kleding weer in topconditie voor de verkoop in de winkel. De kleding kan daarvoor hangend of in dozen bij ons aangeleverd worden. Door een grote beugelcapaciteit, strek- en blaasunits, een moderne stoom- en strijktunnel, en strijkplaatsen kunnen wij rekening houden met alle wensen t.a.v. de reconditionering.

Wij hebben een grote capaciteit om partijen kleding te verbeteren of herstellen. Het kan daarbij gaan om vele verschillende werkzaamheden zoals innemen, korter maken, bandjes verwijderen of toevoegen, knoopsgaten maken, etc ...

Reconditionering op locatie

American Today bestelde 5000 jogging broeken in China. Bij aankomst van de partij in het depot in Sloterdijk bleek dat er abusievelijk 2 bandjes in plaats van 1 aangezet waren. A-rola heeft een testje uitgevoerd en heeft daarna de hele partij verbeterd en gestreken en weer ingepakt in 4 weken op locatie in Amsterdam.

G-Star liet 100 jasjes maken in China. Het bleek echter dat de denim knopen eraf vielen. Het terugsturen van de partij was geen optie. Een prima oplossing werd gevonden in de samenwerking met A-rola. Wij hebben in korte tijd alle knopen opnieuw en op een betere manier aangezet. G-Star kon de jasjes hierdoor op tijd uitbrengen en met de kwaliteit die van hen verwacht wordt.

Stone Fashion had 200 winterjassen laten maken in het Verre Oosten. De mouwen waren echter verkeerd gestikt. Gelukkig kon A-rola de klant snel uit de brand helpen. We hebben dit gedaan door een directe samenwerking in Amsterdam. Wel zo prettig om meteen te kunnen zien wat er gebeurt

A-rola brengt uw kleding weer in de allerbeste conditie door middel van:

  • Herstellen en verbeteren van kleding
  • Blazen
  • Persen
  • Beugelen
  • Tunnelen
  • Strijken
  • Inpakken
  • Herstellen en verbeteren van kleding

reconditioneren van kleding reconditionering door A-rola verbeteren van grote partijen kleding